Περιεχόμενα
Αυτοματισμοί Κατοικίας.
Ασύρματος πομπός/Δέκτης ελέγχου φωτισμού.
Ασύρματος διακόπτης ελέγχου φωτισμού.
Απομακρυσμένος έλεγχος μεσω IP internet.
Ασύρματος έλεγχος φωτισμού με ανίχνευση κίνησης.
Ασύρματος έλεγχος φωτισμού με ρεοστάτη.

Το ξέρεις πως μπορείς να εγκαταστήσεις ένα ασύρματο διακόπτη για τα φώτα ή τα ρολά στην οικία σου εύκολα και οικονομικά; Η GNEMS έχει τη λύση και στους αυτοματισμούς οικίας και εξοικονόμισης ενέργειας.


Δείτε το κατάλογο των αυτοματισμών κατοικίας και εξοικονόμησης ενέργειας ΕΔΩ.

Αυτοματισμοί Οικίας.

H GNEMS παρέχει καινοτόμες λύσεις και προϊόντα αυτοματισμού οικίας του Γαλλικού οίκου ΟΤΙΟ™, τα οποία ακολουθούν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, καλύπτοντας και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Προϊόντα τα οποία προσφέρουν πρακτικές λύσεις για το σπίτι που είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να χρησιμοποιηθούν παρέχοντας άνεση, ασφάλεια και οικονομία.

Διαθέτουμε αυτοματισμούς εξοικονόμησης ενέργειας ,θέρμανσης και φωτισμού. Μετατρέπουμε το σπίτι σας σε μια ευφυή κατοικία. Ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού, που ανοίγει μια πόρτα ή ενεργοποιεί την είσοδό σας σ' ένα δωμάτιο, είναι ό,τι χρειάζεται για να διαχειριστεί τα ηλεκτρικά συστήματα και τις συσκευές σας, σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις συνήθειές σας.

Εάν χτίζετε την κατοικία των ονείρων σας, ανακαινίζετε το σπίτι σας ή ζείτε σε ένα διαμέρισμα, τα προηγμένα συστήματά μας προσαρμόζονται τέλεια σε κάθε περιβάλλον, τόσο στα υπάρχοντα όσο και στα νέα κτίρια. Γίνετε ο ιδιοκτήτης του πλέον προηγμένου και πληρέστερου Συστήματος Αυτοματισμού Κτιρίου & Οικίας, το οποίο σας προσφέρει έναν απεριόριστο αριθμό δυνατοτήτων. Σήμερα και αύριο.

Οι αυτοματισμοί κατοικίας δεν είναι απλά συνώνυμοι με την άνεση αλλά παράλληλα με την κομψότητα, το ύφος, την ευκολία χρήσης, την απλότητα, την ευφυΐα, την ευελιξία και την ασφάλεια.

Κορυφή

Ασύρματος Πομπός Ελέγχου Φωτισμού.ασύρματος πομπός/δέκτης

Ασύρματος τηλεχειρισμός της ενεργοποίησης και απενεργοποίησης μίας ή περισσοτέρων μονάδων φωτισμού, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε μια επεμβατική δουλειά. Εύκολο στην εγκατάσταση πίσω από ένα υπάρχον ενσωματωμένο διακόπτη, θα μπορείτε να ελέγχετε το φωτισμό (αλλαγή διακόπτη ON / OFF) σε ένα δωμάτιο με ένα δέκτη (όλοι οι δέκτες OTIO είναι συμβατοί με αυτή τη μονάδα πομπού).

Κορυφή

Ασύρματος Διακόπτης Ελέγχου Φωτισμού.ασύρματος διακόπτης

Ασύρματος τηλεχειρισμός της ενεργοποίησης και απενεργοποίησης μίας ή περισσοτέρων μονάδων φωτισμού, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε μια επεμβατική δουλειά. Εύκολο στην εγκατάσταση σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο. Θα μπορείτε να ελέγχετε το φωτισμό (αλλαγή διακόπτη ON / OFF) σε ένα δωμάτιο με ένα δέκτη (όλοι οι δέκτες OTIO είναι συμβατοί με αυτή τη μονάδα πομπού).

Κορυφή

Απομακρυσμένος έλεγχος μέσω IP.ασύρματος ελεγτής IP

Ελέγξτε τα πάντα, παντού.
Εύκολη σύνδεση με το router. Θα μπορείτε να ελέγχετε όλους τους δέκτες φωτισμού, θέρμανσης και πολυμέσων από το smartphone ή το tablet ή τον υπολογιστή σας (στο σπίτι ή έξω από το σπίτι). Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε το λογισμικό ή CD Rom. Απλά χρησιμοποιήστε την app για το iPhone ή για το Android.

Ελέγξτε το σπίτι ΣΑΣ από παντού ΣΑΝ να είστε εκεί…

Κορυφή

Ασύρματη Αυτόματη Λειτουργία Φωτισμού μέσω ανίχνευσης κίνησης.ασύρματος αιθητήρας κίνησης

Εύκολο στην εγκατάσταση στον τοίχο. Ελέγχετε την λειτουργία ΟΝ ενός διακόπτη δέκτη αυτόματα με ελεγχόμενη διάρκεια 30’, 1, 5 ή 15 λεπτά (μπορείτε να επιλέξετε) (όλοι οι δέκτες OTIO είναι συμβατές με αυτόν τον αισθητήρα κίνησης). Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα σύστημα φωτισμού που αναπτύσσεται μαζί σας και είναι απολύτως κατάλληλο για το σπίτι σας και τις ανάγκες σας και να φροντίζετε για την εξοικονόμηση ενέργειας σε χώρους που δεν ελέγχετε άμεσα.

Κορυφή

Ασύρματος χειρισμός λάμπας με λειτουργία ρεοστάτη.ασύρματο ντουϊ

Ασύρματος τηλεχειρισμός της ενεργοποίησης και απενεργοποίησης μίας ή περισσοτέρων μονάδων φωτισμού και ελέγχου φωτεινότητας, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε μια επεμβατική δουλειά. Εύκολο να βιδώστε ένα υπάρχον ντουί. Θα μπορείτε να ελέγχετε το φως σε ένα δωμάτιο με ένα πομπό OTIO (όλοι οι πομποί είναι συμβατοί με αυτό το ασύρματο ντουί) Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα σύστημα φωτισμού που αναπτύσσεται μαζί σας και είναι απολύτως κατάλληλο για το σπίτι σας και τις ανάγκες σας.

Κορυφή