Περιεχόμενα
Η φιλοσοφία μας.
Ποιοί Είμαστε.
Τρόποι Πληρωμής.

Η Φιλοσοφία μας.

H G&N Electronic and Medical Solutions (GNEMS), είναι μια εταιρία που ειδικεύεται στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων και των αυτοματισμών. Ασχολούμαστε κυρίως με τους τομείς των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και των κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης (CCTV) τόσο στην αναλογική όσο και στη ψηφιακή τεχνολογία (IP CCTV). Επίσης ειδικευόμαστε στην ψηφιακή λήψη τηλεοπτικού σήματος και στην εγκατάσταση εππαγγελματικού εξοπλισμού λήψης και διανομής γαι συστήμτα IPTV.

GNEMS ασφάλεια λογότυποΠροσπαθούμε να καλύψουμε το κενό της τοπικής αγοράς, τόσο στα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και καμερών IP CCTV μέσω της εξαιρετικής τεχνογνωσίας στα ηλεκτρονικά συστήματα αφενός και αφετέρου στο κενό της ποιότητας παροχής υπηρεσιών, μέσω της συνεχούς έρευνας για νέα προϊόντα και τεχνολογίες και δίνουμε λύσεις από μια απλή οικία μέχρι επαγγελματικό χώρο όπου ενδιαφέρει η ασφάλεια μέχρι και βαθμό ασφαλείας 4 κατά το ευρωπαϊκό πρότυπο EN-50131.

Καθώς η τεχνολογία των συστημάτων ασφαλείας οδηγείται σε πιο πολύπλοκες μορφές, η χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι πλέον απαραίτητη για τη λειτουργία τους. Τα ασύρματα και ενσύρματα δίκτυα είναι απαραίτητα για την επικοινωνία και τον απομακρυσμένο χειρισμό των διαφόρων συστημάτων στο χώρο των εγκαταστάσεων, αλλά και για την εξωτερική επικοινωνία τους όπως πχ με ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων ή με το απομακρυσμένο χρήστη μέσω έξυπνων τηλεφώνων.

Αναπόφευκτα η συνεργασία των συστημάτων ασφαλείας με αυτοματισμούς οικίας όπως έλεγχος κατανάλωσης ενέργειας, αυτοματισμών φωτισμού ή θέρμανσης κ.λ.π. με τοπικό ή απομακρυσμένο έλεγχο, αναπόφευκτα υποχρεώνει τις εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες ασφαλείας να κατέχουν τεχνογνωσία και στους παραπάνω τομείς για να παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις.

συνεργαζόμενες εταιρίεςΕπενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και προσφέρουμε στους πελάτες μας, αξιόλογα και καινοτόμα προϊόντα, ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στην επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού όσο και στην εγκατάστασή του.

Έχουμε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες του εξωτερικού, καθώς και με τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρίες στην Ελλάδα σε ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, σε κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, καμερών, αυτοματισμών,επίγειας και δορυφορικής λήψης, δικτύων και ηλεκτρονικών υπολογιστών. Θα μπορέσουμε να σας προσφέρουμε λύση που θα είναι σίγουρα στα μέτρα σας τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ποιότητας υλικών εγκατάστασης και υπηρεσιών. Ενημερωθείτε πριν αποφασίσετε να επενδύσετε. Είμαστε στη διάθεσή για να συζητήσουμε τη λύση που σας ταιριάζει περισσότερο.

Αναζητούμε συνεχώς νέα καινοτόμα προϊόντα σε συνεργασία με διεθνείς οίκους εγνωσμένης αξίας και ελληνικές καινοτόμες επιχειρήσεις διατηρώντας ένα φιλικό, δίκαιο και δημιουργικό περιβάλλον εργασίας που σέβεται τις νέες ιδέες.

Στόχος και φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που απαιτεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής, στους πελάτες της χωρίς ψιλά γράμματα και κρυφές χρεώσεις, με προϊόντα ποιοτικά που συνοδεύονται από προδιαγραφές τόσο σε επίπεδο ποιότητας όσο και σε επίπεδο ενεργειακής οικονομίας με σεβασμό στο περιβάλλον μετά τη λήξη του χρόνου ζωής τους, που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας, δίνοντας τη δυνατότητα να σας παρέχεται μια δίκαιη τιμή για μία εξαιρετική υπηρεσία. Αποστολή της είναι να προσφέρει σύγχρονες λύσεις και επαγγελματική καθοδήγηση που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Κορυφή

Ποιοι είμαστε.

gnems bannerΟ Κουνής Αθ. Γεώργιος αποφοίτησε από το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης το 1997, με ειδίκευση από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας στην Ατομική-Μοριακή Φυσική και τα Laser και κατέχει διδακτορικό τίτλο. Έχει εργαστεί για μεγάλη εταιρία κατασκευής ιατρικών λέϊζερ με έδρα το Perth της Αυστραλίας σαν Global Service Manager και διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης.Βιογραφικό

Έχει εκτεταμένο γνωστικό υπόβαθρο σε ηλεκτρονικά συστήματα, αυτοματισμούς και ηλεκτρονικούς υπολογιστές και δίκτυα ενσύρματα και ασύρματα. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σαν ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και σαν διδάσκοντας σε μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου, καθώς και στο ΤΕΙ Ηρακλείου στο Τομέα Φυσικής για Ηλεκτρολόγους και Μηχανολόγους, ενώ έχει πάνω από 40 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και κατέχει και μια διεθνή παντέντα.

Μετά την έναρξη της G&N Electronic Solutions, εξειδικεύτηκε στη χρήση συστημάτων ασφαλείας στο Manchester της Αγγλίας για λογαριασμό της πιο γνωστής εταιρίας στο χώρο συστημάτων ασφαλείας (Texecom) με πιστοποίηση του Ευρωπαϊκού προτύπου EN-50131 καθώς και στο πρωτοποριακό ασύρματο σύστημα Ricochet .
Έχει επίσης συμμετάσχει επιτυχώς στα σεμινάρια της Γερμανικής εταιρίας MOBOTIX και έχει πιστοποιηθεί σαν επίσημος συνεργάτης, όντας ο μοναδικός διαπιστευμένος μηχανικός στην Εύβοια. Η εταιρία έχει επίσης πιστοποιηθεί από τη κορυφαία εταιρία συστημάτων αγκύρωσης Fischer Hellas ώστε να προσφέρει κάθε φορά πιστοποιημένες υπηρεσίες στους πελάτες της.

Έχουμε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες προϊόντων ασφαλείας (GJD, Elmdene, Clarius Iluminators, Otio) στο εξωτερικό στο τομέα των συστημάτων ασφαλείας και αυτοματισμών με σκοπό να προσφέρουμε τα πιο καινοτόμα προϊόντα στους πελάτες μας.

Η GNEMS διαθέτει επίσημη άδεια παροχής υπηρεσιών ασφαλείας σύμφωνα με το Ν. 3707/2008.

Κορυφή

Τρόποι Πληρωμής.

Δεχόμαστε πληρωμές για τις υπηρεσίες μας και τα προϊόντα μας μέσω της Viva Payments. Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, ηλεκτρονική τραπεζική, ή να χρησιμοποιήσετε ένα ευρύ δίκτυο από φυσικά σημεία όπου μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά. Μπορείτε να πληρώσετε με κάρτες VISA, MasterCard, Maestro, American Express, Diners και Discover οι οποίες επιτρέπουν ηλεκτρονικές (e-commerce) συναλλαγές. Στο αντίγραφο κίνησης των λογαριασμών σας μετά τη πληρωμή σας θα δείτε την επωνυμία της εταιρίας μας:G&N Electronic and Medical Solutions. Δίνεται ακόμη η δυνατότητα άτοκων δόσεων στη κάρτα σας αν το επιθυμείτε.

Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι να μας δώσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μία διεύθυνση αποστολής για να σας αποσταλεί το προϊόν με τιμολόγιο ή απόδειξη. Φυσικά δίνεται η δυνατότητα να ενημερώσουμε και την ηλεκτρονική κάρτα αποδείξεων σας.

Κάθε εντολή πληρωμής έχει έναν 12ψήφιο μοναδικό αριθμό, τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής. Θα λάβετε ένα e-mail με τον κωδικό αυτό, και μια λίστα επιλογών πληρωμής. Μπορείτε να πληρώσετε με:

  • Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, μέσω της ασφαλούς ιστοσελίδας της vivapayments που σας ανακατευθύνει το e-mail.
  • Στο αυτοματοποιημένο ασφαλές τηλεφωνικό κέντρο πληρωμών, καλώντας στο 801 3003 800.
  • Μέσω e-banking ή phone-banking, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στην ειδοποίηση πληρωμής.
  • Με μετρητά, σε ένα ολοένα αυξανόμενο φυσικό δίκτυο των Viva Spots.
Μόλις ολοκληρώσετε τη πληρωμή σας, θα λάβετε μία ειδοποίηση από την εταιρία μας για την πορεία της παραγγελίας σας.

freepos λογότυπο Mε το Ν.4446/2016 (άρθρο 65) επιβάλλεται σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες με τους προβλεπόμενους στην ΚΥΑ 45231/20-4-2017 Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας (ΚΑΔ), η υποχρέωση να αποδέχονται πληρωμές με μέσα πληρωμής με κάρτα. H αποδοχή πληρωμών με μέσα πληρωμής με κάρτα από τον υπόχρεο δεν προϋποθέτει αποκλειστικά και κατ’ ανάγκη την απόκτηση και εγκατάσταση παραδοσιακής συσκευής τερματικού (POS). Αντίθετα, βάσει του νομοθετικού αυτού καθεστώτος, ο υπόχρεος (επιχείρηση ή ελεύθερος επαγγελματίας) δύναται να επιλέξει την εφαρμογή/ τεχνολογική λύση (ακόμα και άϋλη / ηλεκτρονική) που τον εξυπηρετεί, αρκεί να εξασφαλίζεται στους καταναλωτές με τους οποίους συναλλάσσεται η δυνατότητα να πληρώσουν με μέσα πληρωμής με κάρτα. Το FREEPOS είναι μια καινοτόμα ηλεκτρονική εφαρμογή, διαθέσιμη τόσο από ηλεκτρονικό υπολογιστή (μέσω του web page freepos.gr) όσο και από κινητό τηλέφωνο μέσω του αντίστοιχου app, με την οποία παρέχεται η δυνατότητα στο χρήστη της να αποδέχεται πληρωμές με κάρτα.


Ασφάλεια Συναλλαγών

Aναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Γισ την ασφάλεια των συναλλαγών με την δικτυακή πλατφόρμα πιέστε εδώ.Για την ασφάλεια των συναλλαγών με την πλατφόρμα FreePOS πιέστε εδώ.Κορυφή