Περιεχόμενα
Δορυφορικό Internet.
Δορυφορική & Επίγεια Ψηφιακή Λήψη.
Επαγγελματικές Λύσεις για Ξενοδοχειακές Μονάδες.
Επαγγελματικοί αναμεταδότες της ψηφιακής τηλεόρασης-Gap Fillers.

Η ψηφιακή εποχή ήρθε και στην Ελλάδα. Ελάτε στους καλύτερους για να μη μείνετε ποτέ χωρίς ΣΗΜΑ. GNEMS-επίγεια δορυφορική λήψη και επαγγελματική διανομή.


Αν ενδιαφέρεστε για τις λύσεις που προσφέρει η Ikusi και η GNEMS παρακαλουμε δείτε το σύντομο πληροφοριακό υλικό εδώ.


Πεδιόμετρο Promax και LTE

Πεδιόμετρο Υψηλής ευκρίνειας HD Ranger Lite.
H GNEMS θα διαχειριστεί τη λύση σας όταν το LTE θα σας δημιουργήσει προβλήματα.


Το εργαλείο ελέγχου διείσδυσης LTE δείχνει στην οθόνη το φάσμα της ζώνης LTE-800 (776-876 MHz) για να γνωρίζουμε το επίπεδο της δραστηριότητας 4G (LTE). Στην οθόνη εμφανίζεται επίσης η ένταση της μπάντας LTE και το MER του καναλιού που υποψιαζόμαστε παρεμβολές. Οι μετρήσεις αυτές εμφανίζονται με φίλτρο και χωρίς φίλτρο ταυτόχρονα. Αν όταν το φίλτρο LTE είναι ενεργοποιημένο, το μέτρο MER βελτιώνεται, τότε γίνεται σαφές ότι το φαινόμενο της παρεμβολής του σήματος 4G (LTE) είναι σημαντικό στο κανάλι αυτό. Διαφορετικά, μπορούμε να απορρίψουμε το σήμα LTE ως πηγή παρεμβολών.

Με τον τρόπο αυτό, ο μηχανικός μπορεί να ελέγξει εάν μια εγκατάσταση χρειάζεται ένα φίλτρο για να μειώσει τις επιπτώσεις του σήματος LTE και αν αυτό θα επηρεάσει την ποιότητα λήψης του τηλεοπτικού σήματος ΕΥΚΟΛΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ αποφεύγοντας περιττά κόστη όπου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ.

Δορυφορικό Internet. Νέες χαμηλότερες τιμές για τα οικιακά πακέτα για νέες συνδέσεις το 2017.

Tooway δορυφορικό internet

H GNEMS εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Τooway στην Εύβοια σας ενημερώνει:

Internet υψηλής ταχύτητας, κατευθείαν στο σπίτι σας.
Πιέστε ΕΔΩ γαι να κάντετε χρήση του υπολογιστή των αναγκών σας!

Internet υψηλής ταχύτητας, κατευθείαν στο σπίτι σας

Το Tooway™ εξασφαλίζει στο σπίτι σας απευθείας πρόσβαση σε γρήγορο Internet, χρησιμοποιώντας αξιόπιστη τεχνολογία δορυφορικής επικοινωνίας.
Με ταχύτητα σχεδόν 300 φορές μεγαλύτερη από εκείνη του παραδοσιακού dial-up και με ποιότητα υπηρεσιών εφάμιλλη μιας σύνδεσης ADSL2, το Tooway™ είναι μια ευρυζωνική always-on σύνδεση στο διαδίκτυο που καλύπτει όλες τις επικοινωνιακές σας ανάγκες, από την περιήγηση στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες και την ανάγνωση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, μέχρι το κατέβασμα αρχείων μουσικής και την παρακολούθηση βίντεο. 
Με ταχύτητες που φτάνουν τα 22 Μbps στο download και τα 6Mbps στο upload, δεν πρόκειται να νιώσετε ποτέ την απογοήτευση του να στέκεστε μπροστά σε μια άδεια ιστοσελίδα περιμένοντας να κατέβει αργά και να φορτωθεί το περιεχόμενο της. Το Tooway™ , αξιοποιώντας την τεχνολογία αιχμής που έχει ενσωματωθεί στο μόντεμ, σας εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.

Ευέλικτες χρεώσεις που ταιριάζουν σε κάθε πορτοφόλι.

Εάν χρειάζεστε σύνδεση στο Internet είτε για εσάς και την οικογένεια σας, είτε για επαγγελματικούς λόγους, υπάρχει ένα πακέτο ιδανικό για εσάς, με σταθερή και άκρως ανταγωνιστική τιμή.

Γρήγορο Internet με 100% κάλυψη σε ολόκληρη την Ευρώπη και τη λεκάνη της Μεσογείου

Η υπηρεσία Tooway™ είναι διαθέσιμη σε όλη την Ευρώπη και τη λεκάνη της Μεσογείου, εξασφαλίζοντας την ίδια υψηλή ποιότητα υπηρεσίας, ασχέτως γεωγραφικής θέσης και μορφολογίας του εδάφους. Εάν ζείτε σε μια απομακρυσμένη περιοχή, δεν υπάρχει πλέον ανάγκη να επιβαρύνεστε με το κόστος μιας πολύ ακριβής σύνδεσης ή να περιμένετε μέχρι να γίνουν πραγματικότητα οι υποσχέσεις για την αναβάθμιση του τοπικού δικτύου της περιοχής σας. Το Tooway™ παρέχεται απευθείας στο σπίτι σας μέσω δορυφόρου, και μπορείτε να αποκτήσετε την υπηρεσία ευρυζωνικής πρόσβασης αμέσως χωρίς καμία καθυστέρηση.

Απλώς συνδέετε τον υπολογιστή σας στο δορυφορικό μόντεμ και έχετε αμέσως πρόσβαση στο Internet!

Η εγκατάσταση και η λειτουργία του Tooway™ δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή. Θα πρέπει να εγκαταστήσετε στο εξωτερικό του σπιτιού σας ένα δορυφορικό πιάτο μικρής διαμέτρου. Την εγκατάσταση μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας ή μέσω ειδικευμένου τεχνικού. Στη συνέχεια απλώς συνδέετε το δορυφορικό μόντεμ στον υπολογιστή σας και είστε έτοιμοι. Δεδομένου ότι δεν χρειάζεται τηλεφωνική σύνδεση, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Internet αμέσως μόλις ολοκληρώσετε την απλή αυτή διαδικασία εγκατάστασης.

Όροι Χρήσης προγραμμάτων άλλου παρόχου.

Οι αντίστοιχες συνδέσεις ΟΤΕ Satelite Ιnternet αφορούν συνδέσεις 24μηνης διάρκειας με κόστος ενεργοποίησης στα 99€ και κόστος εξοπλισμού 352,78€ και τέλος αποδέσμευσης εφάπαξ 250€ οποτεδήποτε αποφασίσετε να διακόψετε το συμβόλαιό σας πρίν το τελος του 24μηνου. Ο εξοπλισμός παρέχεται δωρεάν για όσο διάστημα υπάρχει διαθέσιμος, ενω στο πρόγραμμα "OTE Satelite Internet 100" από τα 35 εως και τα 100Gb της κατανάλωσης ισχύει πολιτική ορθής χρήσης με περιορισμούς στη ταχύτητα. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ.

Για όλους.

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το δορυφορικό Internet με τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρει η GNEMS για την εγκατάσταση ασύρματου δικτύου με τα μοναδικά υλικά της Cambium Networks που μπορούν να απογειώσουν την εμπειρία των πελατών σας στην απομακρυσμένη ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτετε και που οι εναλλακτικοί πάροχοι και ο ΟΤΕ δεν υποστηρίζουν ή οι υποστηριζόμενες ταχύτητες είναι πολύ μικρές.

Ευέλικτες χρεώσεις που ταιριάζουν σε κάθε "πορτοφόλι".
Κόστος εξοπλισμού 370,76€. Κόστος Μεταφορικών 24,80€. Κόστος Ενεργοποίησης 37,20€. Προπληρωμή πρώτου 4μήνου. Κόστος εγκατάστασης 98,40€ εντός 30 χλμ. Ενημερωθείτε για περαιτέρω χρεώσεις από τους εγκεκριμένους εγκαταστάτες.

ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΩΝ, ΜΟΝΟ από εγκεκριμένους εγκαταστάτες.


Αλλαγές πακέτων.

Αλλαγή οικιακού σε επαγγελματικό πακέτο:

Μπορεί να γίνει μόνο στην ημερομηνία του επόμενου μήνα από την ημέρα της αρχικής ενεργοποίησης (πχ αν ενεργοποιηθήκατε στις 9 Μαΐου και αποφασίσετε αλλαγή στο μέσο του μήνα η αλλαγή σας θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου.)

 1. Το κόστος ενεργοποίησης πρέπει να πληρωθεί εκ νέου καθώς και η αναλογιστική διαφορά μεταξύ του 4 μήνου του οικιακού πακέτου σε σχέση με το νέο επιλεγόμενο επαγγελματικό.

Yποβάθμιση πακέτου: 49,6€

Kόστος μετεγκατάστασης σε άλλη δέσμη: 31,0€

Αλλαγή οικιακού ή επαγγελματικού πακέτου από χαμηλότερη σε υψηλότερη χωρητικότητα:

 1. Δεν υπάρχει χρέωση επανασύνδεσης.
 2. Δεν υπάρχει ανάγκη εισαγωγής νέων κωδικών.
 3. Πρέπει να προπληρωθεί η αναλογιστική διαφορά μεταξύ του 4 μήνου του πρώτου πακέτου σε σχέση με το νέο επιλεγόμενο.

Διαθέσιμα Προγράμματα.


  Προγράμματα Τηλεμετρίας για Φωτοβολταϊκά

Παρέχεται 1 public IP για το πακέτο τηλεμετρίας.
Υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης που περιορίζει τη μεταβίβαση συγκεκριμένης ποσότητας των δεδομένων κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου, για να προστατεύεται το σύνολο των χρηστών όταν το δίκτυο υπερφορτώνεται, ή μπορεί να υπερφορτωθεί, από λίγους χρήστες
Σύστημα έξυπνης διαχείρισης δεδομένων με μέγιστο όριο 8GB/ μήνα χωρίς να διακόπτεται η σύνδεση και χωρίς επιπλέον χρέωση.
.

Παρέχεται 1 public IP για όλα τα παραπάνω πακέτα - Δυνατότητα 2ης ΙΡ: 9,92€ ή 4 ΙΡ: 29,76€.


 • Πρόγραμμα 1: 8Mbps Download/2Mbps Upload, Όριο 8Gb Μηνιαίο Κόστος: 39,68€.

 • Δυνατότητα αύξησης μηνιαίου ορίου 1Gb από 12,3€ .

  Κορυφή

  Επίγεια Ψηφιακή Λήψη και Δορυφορική Λήψη.

  GNEMS δορυφορική λήψηΜέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να γίνει η αλλαγή από αναλογικό σήμα στο ψηφιακό σήμα το επονομαζόμενο ASO (αναλογικό switch off) στο σύνολο της χώρας, το οποίο θα ξεκινήσει στις 30/5/2014 και θα ολοκληρωθεί στις 19/12/2014. Ακολουθεί το LTE σαν το επόμενο σημαντικό γεγονός, που όμως θα ξεκινήσει στις αρχές του 2015, αφού είναι απαραίτητο να έχει ολοκληρωθεί πρώτα η ψηφιακή μετάβαση στην τηλεόραση και να έχει ελευθερωθεί το φάσμα 790-862 MHz.

  Παρά το γεγονός ότι έχουμε ήδη ψηφιακή εκπομπή σε αρκετές μεμονωμένες αστικές περιοχές, το συνολικό switch off της αναλογικής τηλεόρασης σε όλη τη χώρα είναι μια πολύ σημαντική περίοδος, αν αναλογιστούμε ότι μέχρι σήμερα έχουν λειτουργήσει μόνο τα 13 από τα 156 Κέντρα Εκπομπής – υπολείπονται δηλαδή άλλα 143, τα οποία θα λειτουργήσουν μέσα στους επόμενους 8 μήνες.

  Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς αν έχετε μια μικρή ή μεγαλύτερη ξενοδοχειακή μονάδα δεν είναι αναγκαίο να αλλάξετε το σύνολο των τηλεοράσεων σας, αν αυτές δεν διαθέτουν δέκτη Mpeg4, ή να αγοράσετε δέκτες για το σύνολο των τηλεοράσεων σας. Πιθανότατα θα πρέπει να αλλάξετε και τη συσκευή λήψης(κεραία) για να διαθέτει φίλτρα που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του LTE.

  H GNEMS μπορεί να σας συμβουλέψει για την καλύτερη και πιο αποδοτική, αλλά και συμφέρουσα λύση για τη μετάβαση του εξοπλισμού σας στη ψηφιακή εποχή.

  Διαθέτουμε τη τεχνογνωσία αλλά και τη συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρίες εξοπλισμού στην Ελλάδα, ώστε να σας παρέχουμε τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε, είτε είστε ένας απλός οικιακός χρήστης ή μια ξενοδοχειακή μονάδα ή άλλος οργανισμός, για να έχετε τη καλύτερη λήψη όταν θα γίνει η μετάβαση στο ψηφιακό σήμα.

  Επίσης μπορούμε να υποστηρίξουμε τη μετάβαση στην εποχή του Internet και των έξυπνων τηλεοράσεων χωρίς να πρέπει να αλλάξετε τηλεόραση. Πολύς κόσμος θέλει να δει μια ταινία ή μια σειρά από τα σημεία μεταγενέστερης αναπαραγωγής εκπομπών τα λεγόμενά webtv που υφίστανται για όλα τα ελληνικά κανάλια. Μπορούμε να σας παρέχουμε συσκευές υψηλής ανάλυσης HD για:

  Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε το συμφέρον σας. Εμπιστευτείτε μας.

  Κορυφή

  Επαγγελματικές Λύσεις για Ξενοδοχειακές Μονάδες.

  GNEMS επαγγελματικά πακέταΗ GNEMS ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις, κατάφερε να εξασφαλίσει για τους επαγγελματίες του χώρου των ξενοδοχείων και των μικρών μονάδων, επαγγελματικό εξοπλισμό για τη διανομή του ψηφιακού σήματος. Πολλές μονάδες μέχρι τώρα είτε δεν επέλεξαν να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους σε ψηφιακές τηλεοράσεις και έχουν αναλογικά συστήματα, είτε οι τηλεοράσεις που αγόρασαν προ 5ετίας δεν υποστηρίζουν με τους δέκτες Mpeg2 το νέο ψηφιακό σήμα Mpeg4.

  Άλλες μονάδες επέλεξαν να έχουν δορυφορικά συστήματα για να εξυπηρετούν τους πελάτες του εξωτερικού και είτε έδωσαν το ψηφιακό δορυφορικό σήμα σε αναλογικά συστήματα διανομής είτε το υποβίβασαν σε SD αντί HD που δεν συνάδει με τις σημερινές συνθήκες όπου ο τουρίστας έχει συνηθίσει σε μεταδόσεις υψηλής ευκρίνειας HD.

  H GNEMS Προσπαθώντας να καλύψει το κενό που εντόπισε σε τοπικό επίπεδο στη περιοχή της Ευβοίας, αλλά και ευρύτερα εδραίωσε συνεργασίες με εταιρίες που προσφέρουν επαγγελματικό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας όπως την IKUSI, αλλά και προς τη πλευρά της IPTV.

  H IPTV ορίζεται ώς η τηλεόραση μέσω διαδικτύου για το απλό χρήστη. Σε επαγγελματικό επίπεδο όμως σημαίνει διανομή μέσω δικτύου και καλωδίωσης UTP, που στη ψηφιακή εποχή θα μεταφέρει ψηφιακό επίγειο και δορυφορικό σήμα με δυνατότητες εύκολής εναλλαγή των καναλιών, αναλογία με το κοινό που εξυπηρετεί κατά καιρούς(γερμανικά για γερμανόφωνους, ρωσικά για ρωσσόφωνους). Ο εξοπλισμός είναι CLASS A Headends και τοποθετείται σε Rack επαγγελματικού τύπου σε μια εγκατάσταση που υπόσχεται ανεπηρέαστη λειτουργία και ευκολία χρήσης.

  Η ερώτηση είναι γιατί να επενδύσει κανείς 20000 ευρώ για να δημιουργήσει μια υποδομή τηλεόρασης στο Ξενοδοχείο του. Η απάντησης ωστόσο είναι απλή αν κανείς έχει ταξιδέψει στο εσωτερικό ή το εξωτερικό και έχει δεί τις δυνατότητες που προσφέρει μια τέτοια υποδομή.

  Με οθόνες που απλά έχουν μια HDMI είσοδο και ειδικά σχεδιασμένες συσκευές STB(set top box) ένα απλό δωμάτιο γίνεται διαδραστικός χώρος στον οποίο ο πελάτης μπορεί να συνδεθεί στο ιντερνετ ασύρματα, να δει τηλεόραση HD με ταινίες τελευταίας κυκλοφορίας on demand ή PayTV, να ακούσει μουσική, να επικοινωνήσει μέσω skype, να κάνει χρήση εφαρμογών android, να παραγγείλει από το δωμάτιο του φαγητό ή ότι άλλο προσφέρει το ξενοδοχείο.

  Παράλληλα το ξενοδοχείο μπορεί να μετατρέπει το χώρο του δωματίου σε ένα εξατομικευμένο σημείο πληροφόρησης για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει το ξενοδοχείο και σίγουρα οι πληροφορίες αυτές «περνούν προς το πελάτη άμεσα χωρίς να επηρεάζεται από εξωτερικούς παραμέτρους όπως αν ο υπάλληλος τον ενημέρωνε λεπτομερώς κατά την ώρα του check-in, όπου ο πελάτης είναι κουρασμένος και θέλει να βρεθεί στο δωμάτιό του το συντομότερο δυνατόν.

  Έτσι η οθόνη του δωματίου και το ίδιο το δωμάτιο μετατρέπεται σε ένα «έξυπνο» εργαλείο marketing που μόνο κέρδος μπορεί να φέρει στους ξενοδόχους, ενώ παράλληλα θα ανεβάσει τους «πόντους» του ξενοδοχείου σε κάθε μέσο που ο πελάτης μπορεί να αξιολογήσει.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε το συμφέρον σας. Εμπιστευτείτε μας.

  Κορυφή

  Επαγγελματικοί αναμεταδότες της ψηφιακής τηλεόρασης-Gap Fillers.

  GNEMS επαγγελματικά πακέταH GNESM έχει παρουσιάσει εδώ και καιρό το χρονοδιάγραμμα μετάβασης από την αναλογική εκπομπή στη ψηφιακή ή όπως αναφέρεται από τον επίσημο φορέα της διαδικασίας στην Ελλάδα, τη DIGEA, το αναλογικό Switch Off ή ελληνιστί τη παύση λειτουργίας των αναλογικών κέντρων εκπομπής.

  Στην Εύβοια η μετάβαση θα γίνει σε δυο στάδια ένα για τη νότια πλευρά και ένα για τη βόρεια με διαφορετικές ημερομηνίες στις 1/8 και 3/10 αντιστοίχως σύμφωνα με το ΦΕΚ Β1879-20140710. Αυτό γίνεται γιατί το ψηφιακό σήμα εκπέμπεται, όχι ανά νομό αλλά ανά γεωγραφική περιοχή. Έτσι στη Νότια Εύβοια θα υπάρξουν 4 βασικοί αναμεταδότες στη Χαλκίδα, την Οχθωνιά, το Πράσινο και τα Στύρα. Στη δεύτερη μετάβαση θα λάβουν σήμα στις 3/10 όλη η Βόρεια Εύβοια που θα λαμβάνει από την Αταλάντη, το Χλωμό, το Παγώντα, τη Λιχάδα , το Πήλιο και τη Σκόπελο.

  Για να καλυφθεί το 95% του πληθυσμού έπρεπε να τοποθετηθούν τα Απαραίτητα Κέντρα Εκπομπής που προβλέπονταν είναι 191 και τα Επικουρικά Κέντρα Εκπομπής 84 (συνολικά 275 ΚΕ). Όμως οι αποφάσεις της κυβέρνησης ήταν διαφορετικές. Έτσι στη τελική απόφαση του κράτους, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης, ο αριθμός των ΚΕ είναι μόνο 156.

  Έτσι και αλλιώς όμως, οι 156 αυτοί πομποί θα καλύψουν ποσοστό μικρότερο από το 95% του πληθυσμού της χώρας και φυσικά πολύ μικρότερο γεωγραφικό ποσοστό. Οι υπόλοιποι Έλληνες στην επαρχία και οι τεράστιες γεωγραφικές περιοχές που μένουν ακάλυπτες, πώς θα καλυφθούν; Στην Εύβοια μετά και τη μετάβαση όλου του Νησιού θα έχουμε περιοχές που δεν θα μπορούν να δούνε τηλεόραση. Μερικές από τις σημαντικότερες περιοχές αναφέρονται παρακάτω: Πετριές, Άγιοι Απόστολοι, Κάλαμος, Μουρτερή, Λιμνιώνας, Πήλιο, Μαντούδι(Μέρος), Βασιλικά( Μέρος), Κάτω Μονοκαρυά, Βουτάς, Μυρτιάς, Πισσώνας(μέρος), Σκροπονέρια.


  Χάρτης Κάλυψης DIGEA 1/8/2014

  Η μορφολογία του εδάφους στην Ελλάδα και την Εύβοια είναι πολύ ιδιαίτερη και αυτό σημαίνει ότι για να καλυφθούν όλες οι μικρές πόλεις, τα χωριά και οι οικισμοί που δε θα μπορούν να “δουν” απευθείας κάποιο από τα πρώτα 156 κέντρα εκπομπής, θα πρέπει να εγκαταστήσουν έναν τοπικό ψηφιακό αναμεταδότη, ώστε να εξυπηρετηθούν. Οι αναμεταδότες αυτοί στην ψηφιακή εποχή ονομάζονται Gap Fillers, ελληνιστί Καλύμματα Κενών Λήψης, και στην πλειοψηφία τους δεν θα είναι απαραίτητο να έχουν μεγάλη ισχύ εξόδου, αφού οι απαιτούμενες αποστάσεις κάλυψης είναι πολύ μικρές, ενώ ταυτόχρονα η ψηφιακή λήψη είναι εφικτή ακόμα και με μικρές στάθμες σήματος πολύ μικρότερες από τις ελάχιστες απαραίτητες της αναλογικής εκπομπής.

  Είναι καλό λοιπόν οι δήμοι να είναι ενημερωμένοι για τα θέματα αυτά ώστε το κόστος αυτών gap fillers να γίνει γνωστό σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.

  Η GNEMS έχει ήδη πληροφορεί για τις καινοτομίες και τις αρχές λειτουργίας των συστημάτων αυτών και είναι σε θέση να διενεργήσει μελέτες, μετά από εντολή των δημοτικών αρχών στις οποίες βρίσκονται οι περιοχές που δεν θα έχουν σήμα και παρουσιάζονται με λευκό χρώμα στο παρακάτω χάρτη. Έχει δε συνεργασία με την εταιρία που στην ΕΛΛΑΔΑ προμηθεύει εξοπλισμό επαγγελματικών προδιαγραφών και μπορεί ανάλογα με τις κατά τόπους μελέτες να δώσει τη πιο συμφέρουσα λύση σε οικονομικό επίπεδο με τη πιο ποιοτικό τελικό αποτέλεσμα με σκοπό τη μείωση του κόστους που αναπόφευκτα θα μετακληθεί στους δημότες.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ή δείτε το άρθρο μας για τους αναμεταδότες εδώ.

  Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε το συμφέρον σας. Εμπιστευτείτε μας.

  Κορυφή