Περιεχόμενα
Νέα για κάμερες από τη MOBOTIX.
Κάμερες CCTV Γενικά.
Ψηφιακές IP κάμερες από τη MOBOTIX.

Στη GNEMS θα δείτε τις κάμερες μέσα από το δικό τους ΜΑΤΙ, πρίν τις αγοράσετε!! Προσφέρουμε ολοκληρωμένες οπτικοποιημένες μελέτες για το χώρο σας και θέτουμε τα πρότυπα του CCTV.


Νέα για κάμερες από τη MOBOTIX.

Mobotix Θερμική ΚάμεραΗ πρώτη θεμρογραφική καμερα με διπλό θερμικό φακό ή με ενα θερμικό και ένα οπτικό έιναι εδώ και σας τη προσφέρει η GNEMS. Για περισσότερες πληροφρίες δείτε παρακάτω:
Παρουσίαση στο Slideshare
Παρουσίαση στο Youtube
Εφαρμογή θερμικών καμερών για τον ιό Embola από τη GNEMS


Mobotix Ημισφαιρική Τεχνολογία

Κάμερα 180ο Εσωτερικού χώρου. Συμπαγής. Γενικής χρήσης ασφαλείας με κόστος ΜΟΝΟ 398 €.
ΖΗΤΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ.


Αυτή η συμπαγής επιτοίχια κάμερα εσωτερικού χώρου (IP30) προσφέρει μια υπερευρεία θέα 180 μοιρών πανόραμική με υψηλή ανάλυση. Εύκολα αντικαθιστά τέσσερις συνήθεις κάμερες CCTV, αφού ΜΟΝΟ μια I25 καταγράφει ένα ολόκληρο δωμάτιο, από τοίχο σε τοίχο.

Το πρόσφατα σχεδιασμένο επιτοίχιο μοντέλο δένει αρμονικά με κάθε περιβάλλον. Διατίθεται και με φακό Ημέρας και Νύχτας (B&W), το οποίο μπορεί να ικανοποιήσει τις πιο δύσκολες συνθήκες φωτισμού και ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Η κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια σε έναν τοίχο.

Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές, η ημισφαιρική διόρθωση στρεβλώσεων λαμβάνει χώρα στην κάμερα MOBOTIX και όχι αργότερα στον υπολογιστή. Αυτό μειώνει δραστικά τα δεδομένα της εικόνας προτού μεταφερθούν και να αποθηκευτούν. Αυτή η αποκεντρωμένη λύση MOBOTIX μειώνει τον όγκο της κυκλοφορίας του δικτύου και επιτρέπει δεκάδες ημισφαιρίων καμερών να εμφανιστούν σε έναν υπολογιστή ή smartphone.


Mobotix κάμερες c25-i25

360° Panorama View Κάμερα για χώρους με Ψευδοροφές

Με διάμετρο μόλις 12 εκατοστών και βάρος περίπου 200 γραμμάρια, η νέα C25 είναι η μικρότερη και ελαφρύτερη MOBOTIX κάμερα για τοποθέτηση στην οροφή σε κλειστούς χώρους (κλάση προστασίας IP20, απο 0°C μέχρι 40°C. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

Με ενσωματωμένο ολοκληρωμένο σύστημα βελτιστοποίσης χαμηλού φωτισμού, το MxLEO διευκολύνει την απεικόνισης εικόνων υψηλής αντίθεσης χωρίς θαμπάδα κινήσεων, ακόμα και σε κακές συνθήκες φωτισμού περιβάλλον.

Έρχεται γαι να συμπληρώσει το επιτοίχιο μοντέλο της i25 περιέχοντας ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ εργαλεία marketing με ΥΠΕΡΑΝΑΛΥΣΗ 5MP και δυνατότητα εγγραφής στο εσωτερικό της κάμερας σε κάρτα micro SD μεχρι και 128Gb. ΜΕ ΤΙΜΗ στα 398 ευρώ οι καμερες IP με δυαντότητα ενσωματωμένων αλγορύθμων ανάλυσης βίντεο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ...

Κορυφή

Κάμερες CCTV Γενικά

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, γνωστό και ως CCTV ή closed circuit TV, είναι ένα σύστημα ασφαλείας που χρησιμοποιείται από κοινού ή συμπληρωματικά με τα συστήματα συναγερμού. Αποτελείται από βιντεοκάμερες αναλογικές ή ψηφιακές που αποστέλλουν αναλογικό ή ψηφιακό σήμα σε μια συσκευή αποθήκευσης, όπως ένα καταγραφικό, έναν Η/Υ ή ένα δικτυακό δίσκο (NAS).

Καθώς η εξέλιξη των συστημάτων ασφαλείας είναι δραματικά γρήγορη τα CCTV δεν έμειναν πίσω. Η τεχνολογία δεν θα έπρεπε να καλείται CCTV, αφού τις περισσότερες φορές υπάρχει ανάγκη λήψης και επεξεργασίας των καταγραφών απομακρυσμένα. Μπορεί να αλληλοεπιδράσει με το σύστημα μιλώντας ή ακούγοντας τι γίνεται στο χώρο καταγραφής, αν αυτό επιτρέπεται από τη τοπική νομοθεσία, να ανοίξει πόρτες ή τα φώτα ή να αναλύσει δεδομένα καταγραφών μέσω ειδικών αναλύσεων (video analytics) και να καταμετρήσει αντικείμενα ή να αναγνωρίσει πρόσωπα ή πινακίδες αυτοκινήτων.

Mobotix ποιότητα εικόναςΟι αναλύσεις των αισθητήρων εκτείνονται μέχρι και τα 25 MegaPixel ή παραπάνω σε ειδικές κατηγορίες καμερών. Οι αναλογικές εκτείνονται πλέον στις 720 γραμμές(ανάλυση τηλεόρασης) ή στις 1000 γραμμές(1.3MegaPixel). Οι τυπικές ψηφιακές εκτείνονται μέχρι τα 5 ή 8 MegaPixel. Η τεχνολογία πλέον έχει να κάνει με τα συστήματα καταγραφής και την ανάλυση των δεδομένων, αφού το μέγεθος τους γίνεται τεράστιο και οι ανάγκες για τη μεταφορά τους σε τοπικό επίπεδο ή απομακρυσμένα συνεχώς αυξάνεται και συμπιέζει το εύρος μεταφοράς δεδομένων (bandwidth) του τοπικού διαδικτύου που χρησιμοποιείται και για τη σύνδεση των Η/Υ στο internet.

Συνεπώς πλέον η εγκατάσταση ενός δικτύου καμερών μπορεί να κυμαίνεται από μερικές εκατοντάδες ευρώ μέχρι και χιλιάδες ευρώ ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Εδώ λοιπόν χρειάζεται να επισημανθεί πως η επιλογή της εταιρίας που θα σας εγκαταστήσει το σύστημα είναι σημαντική. Πρέπει να γίνει μελέτη του χώρου, μελέτη αναγκαιότητας φωτισμού και μελέτη της κατάστασης του δικτύου ή της πιθανής εγκατάστασης δικτύου κινητής τηλεφωνίας ή δορυφορικού δικτύου σε περιοχές που το επίγειο δίκτυο δεν διατίθεται ή η ταχύτητά του είναι πολύ μικρή.

λογισμικο μελέτης CCTVΔεν είναι καθόλου βολικό να πληρώσετε αρκετά χρήματα για εξοπλισμό και τελικά η καταγραφή σας να παρουσιάζει θολερότητες, σπασίματα ή να είναι σκοτεινή γιατί δεν χρησιμοποιήθηκαν τα κατάλληλα παρελκόμενα υλικά λόγω αδυναμίας του εγκαταστάτη ή της εταιρίας να διαχειρίζονται τέτοιες πολύπλοκες εγκαταστάσεις.

Η GNEMS χρησιμοποιεί ειδικό λογισμικό για τη μελέτη του χώρου και την επιλογή των αναλύσεων των αισθητήρων και των κατάλληλων εστιακών αποστάσεων των φακών, καθώς και του φωτισμού, υπέρυθρου και λευκού, ενώ συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο του CCTV για να παρέχει μια εγκατάσταση που θα ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες σας είτε πρόκειται για αναλογικές κάμερες ή για ψηφιακές ή για HD-SDi.

Επίσης η GNEMS θα φροντίσει μέσω καινοτόμων προϊόντων να έχετε και τη μέγιστη ασφάλεια όταν χρησιμοποιείτε PoE τροφοδοσία ή καλωδιώση UTP για να τροφοδοτήσετε και να λάβετε σήματα από τις ψηφιακές κάμερές σας στο κέντρο καταγραφής ή όταν έχετε απομακρυσμένο έλεγχο του καταγραφικού σας, ώστε η ασφάλειά σας να εξασφαλίζεται και για το συμπληρωματικό εξοπλισμό μέσω του διαδικτύου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και μπορούμε να κλείσουμε ένα ραντεβού για να επιθεωρήσουμε το χώρο σας και να σας δώσουμε μια μελέτη CCTV και φωτισμού μεσω εππαγγελματικού λογισμικού με τη ποιότητα που μόνο η GNEMS μπορεί να σας προσφέρει.

Περισσότερες πληροφορίες γαι το λογισμικό με το οποίο θα σχεδιασουμε το σύστημα σας μπορείτε να βρείτε εδώ.
Λογισμικό CCTV
Η GNEMS είναι επίσημος συνεργάτης και αντιπρόσωπος γαι το συγκεκριμένο λογισμικό στην Ελλάδα. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προνομιακή τιμή.


Κορυφή

Ψηφιακές IP κάμερες από τη MOBOTIX. Ολοκληρωμένο Σύστημα Ασφαλείας.

Mobotix είδη φακών

Από τον Απρίλιο του 2013 η εταιρία μας είναι επίσημος συνεργάτης με τη παγκοσμίου φήμης εταιρία κατασκευής καμερών υψηλής ανάλυσης MOBOTIX. Σας προσφέρουμε αυτή τη τεχνολογία αν σας ενδιαφέρει η ασφάλειά σας στο μέγιστο επίπεδο και όχι ημίμετρα.

Γιατί υψηλής ανάλυσης συστήματα;

Όσο υψηλότερη είναι η ανάλυση, τόσο πιο ακριβής είναι η λεπτομέρεια στην εικόνα. Με την αναλογική τεχνολογία, μια καταγεγραμμένη εικόνα γενικά δεν υπερβαίνει τα 0,1 megapixels (CIF). Μία και μόνο camera της Mobotix με 3,1 megapixels καταγράφει 30 φορές περίπου περισσότερες πληροφορίες. Ως εκ τούτου, οι μεγαλύτερες περιοχές εικόνας με έως και 360° μειώνουν τον αριθμό των καμερών, και κατά συνέπεια το κόστος. Για παράδειγμα, 4 διάδρομοι ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων μπορούν να καταγραφούν με μόνο 1 camera MOBOTIX αντί για τέσσερις συμβατικές κάμερες.

Μειονεκτήματα της Παλαιάς Κεντρικής πρότυπης λύσης

Συνήθως, οι κάμερες παρέχουν μόνο τις εικόνες, καθώς η επεξεργασία και η καταγραφή γίνεται αργότερα σε έναν κεντρικό PC χρησιμοποιώντας ακριβά λογισμικά διαχείρισης video. Η παραδοσιακή αυτή κεντρική δομή έχει πολλούς περιορισμούς, δεδομένου ότι απαιτούν υψηλό εύρος ζώνης του δικτύου και η επεξεργαστική ισχύ του PC δεν είναι αρκετή για αρκετές κάμερες.

Ξεχάστε ότι γνωρίζετε ή έχετε δει για τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης ή CCTV.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκευτείτε την λεπτομερή παρουσίαση του προϊόντος.

Κορυφή