Περιεχόμενα
Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές.
Συντήρηση - Επισκευή - Δίκτυα.
Ασύρματα Δίκτυα.

O H/Y σας ζητά ελάχιστη φροντίδα για να σας εξυπηρετεί όταν το χρειάζεστε. Εμπιστευτείτε τη GNEMS για συμβουλές αγοράς και συντήρησης.


Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές.

Η GNEMS παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες πληροφορικής σε οικιακούς χρήστες και μικρές επιχειρήσεις. Δίνουμε λύσεις από την απόκτηση των ηλεκτρονικών σας συσκευών, μέχρι τη συντήρηση, επισκευή και την εκπαίδευσή σας πάνω σε αυτές. Μπορούμε να σας προτείνουμε το κατάλληλο ή τις κατάλληλες συσκευές σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχετε ορίσει, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας, δίνοντας τη δυνατότητα να σας παρέχεται μια δίκαιη τιμή για μια εξαιρετική υπηρεσία.

Μπορούμε να κάνουμε την έρευνα αγοράς για εσάς και να σας προτείνουμε τη καλύτερη λύση, αλλά και τη πιο συμφέρουσα, που πιθανόν να βρίσκεται λίγο μακρύτερα από το τοπικό κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Παρόλα αυτά θα την εντοπίσουμε και θα σας τη παρέχουμε γρήγορα και αξιόπιστα. Παράλληλα αναλαμβάνουμε τη συντήρηση του εξοπλισμού σας ανα πάσα στιγμή με σκοπό να την έχετε πίσω στη καλύτερη κατάσταση, για να ξαναλειτουργήσει και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας. Με ευέλικτους τρόπους πληρωμής μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε πανελλαδικά.

Κορυφή

Συντήρηση - Επισκευή - Δίκτυα.

Οι Η/Υ χρειάζονται συντήρηση όπως και κάθε άλλη ηλεκτρονική συσκευή. Ενημερωθείτε πριν το σύστημα σας εγκαταλείψει τη στιγμή που το χρειάζεστε.

Προσφέρουμε υπηρεσίες σχετικές με:

συντήρηση H/Y

Χρησιμοποιούμε το κατάλληλο εξοπλισμό, ανταλλακτικά συμβατά με τον υπολογιστή σας και εγγυημένης ποιότητας, εξασφαλίζοντας ότι ύστερα από κάθε επισκευή η συσκευή θα λειτουργεί και πάλι άψογα.

Κορυφή

Ασύρματα Δίκτυα.

Αν έχετε γραφείο ή αν χρειάζεστε ασύρματο δίκτυο στο σπίτι πολλές φορές θα βρεθείτε στη θέση να μην έχετε αρκετά ισχυρό ασύρματο σήμα στο σημείο που το επιθυμείτε. Οι λύσεις των 30 ευρώ πολλές φορές δεν βοηθούν ή τουλάχιστον δίνουν λύσεις που δεν είναι επαγγελματικές αν το χρειάζεστε στο γραφείο για να δουλεύετε εσείς, οι συνεργάτες σας και το προσωπικό σας.

ασύρματα δίκτυαΑν πάλι επιθυμείτε να επεκτείνετε το ασύρματο δίκτυο από την οικία στο κατάστημα σας για να μην έχετε διπλά έξοδα, ή θέλετε να δημιουργήσετε δίκτυο για να επιθεωρείτε με κάμερα κάποια απομακρυσμένη μονάδα της επιχείρησης σας μπορείτε να επεκτείνετε το δίκτυο ασύρματα και να δώσετε τη δυνατότητα στη κάμερα αυτή να σας αποστείλει σήματα χωρίς τη χρήση δικτύου κινητής τηλεφωνίας που κοστίζει ακριβά, μπορείτε να το κάνετε.

Αν έχετε μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα σίγουρα θα θέλετε να προσθέσετε στο booking.com ότι διαθέτετε ασύρματο δίκτυο. Φοβάστε πως η λύση του ΟΤΕ μπορεί να μην ικανοποιήσει τους πελάτες σας λόγω της μειωμένης ταχύτητας; Σκέφτεστε πως μπορείτε να εγκαταστήσετε τη δική σας γραμμή δορυφορικού Internet με απίστευτες ταχύτητες για τους πελάτες που σίγουρα θα μένουν ικανοποιημένοι; Γνωρίζετε όμως πώς μπορείτε να επεκτείνετε το δίκτυο στο προαύλιο χώρο σας και να "μοιράσετε" το δίκτυο με όμοιες ταχύτητες στους πελάτες σας ώστε να ακολουθείται πολιτική ορθής χρήσης; Θέλετε να δίνετε περιορισμένη πρόσβαση στο δίκτυο για τους πελάτες σας ή το προσωπικό σας; Θέλετε να έχετε πάντα τον έλεγχο απομακρυσμένα;

Σας δίνουμε τη λύση μέσω των ποιοτικών υλικών της Ubiquity.

  • Εξοικονομήστε χρήματα και χρόνο, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστήματα WiFi που χρησιμοποιούν έναν ελεγκτή υλικού, και χρησιμοποιήστε τον ειδικό ελεγκτή λογισμικού για να ελέγχετε το σύστημά σας μέσω PC, Mac, ή Linux μηχανήματος ή χρησιμοποιώντας μια δημόσια υπηρεσία cloud.

  • Επωφεληθείτε από την ταχύτητα των κέντρων διαμοίρασης δικτύου (access points) που διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας WiFi 802.11ac MIMO, ικανή να αναπτύξει ταχύτητα gigabit και να εκτείνεται έως και 130 μέτρα, αλλά και τη τεχνολογία WiFi 802.11n MIMO για ανώτερη απόδοση σε 2.4 ή / και 5 GHz αποφέυγοντας τις ενοχλητικές παρεμβολές.

  • Τα συστήματα αυτά δίνουν δυνατότητα απεριόριστης επεκτασιμότητας με την ανάπτυξη ασύρματων δικτύων σε μικρή ή μεγάλη κλίμακα, όπως απαιτείται κάθε φορά διατηρώντας ένα ενιαίο σύστημα διαχείρισης.

Ενημερωθείτε από τη GNEMS για τα ασύρματα δίκτυα που θα ωφελήσουν την επιχείρησή σας.

Κορυφή